fbpx

De ce să investiți în Facebook Ads?/ Cum vă generează mai multe venituri, reclamele prin Facebook?

Peste 12.000.000 de români sunt activi în fiecare lună pe platforma Facebook, așa că aproape toți clienții tăi sunt acolo.

În plus, cel mai simplu mod de a genera cerere este prin publicitatea plătită pe Facebook. Dacă nu sunteți una dintre companiile norocoase ai căror clienți își caută produsele pe Google, atunci cu siguranță aveți nevoie de aceste reclame Facebook pentru a ieși în evidență în fața lor. Chiar dacă oamenii vă găsesc pe Google, puteți atrage alte audiențe prin reclame pe Facebook. Este posibil să nu fi auzit de beneficiile pe care le oferă, așa că veți rata o mare parte din potențialii dvs. clienți.

Cel mai mare avantaj al acestor reclame este de a conștientiza potențialii clienți că afacerea dvs. rezolvă o problemă reală.
Mai mult, ai ocazia să comunici cu ei, să înțelegi diferența dintre tine și concurenții tăi și cum ești cea mai bună soluție la problemele lor. Un alt avantaj major este că, cu aceste reclame, poți permite clienților să parcurgă toate etapele în care se află, de la atragere la conversie și nu în ultimul rând loialitate. Poate cel mai important, publicitatea pe Facebook este încă ieftină și profitabilă.
Dacă ne uităm la costurile de publicitate occidentale, acestea sunt de 5-10 ori mai mari decât costurile României. Dar promovarea pe Facebook devine din ce în ce mai complicată. Din fericire, suntem aici pentru a interveni și pentru a vă oferi toată experiența noastră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.