fbpx

Misiunea Agenției!

Ajutăm afacerile atât locale cât și online să își crească numărul de clienți prin funnel-uri de promovare personalizate.

Problema pe care o rezolvăm!

Pentru fiecare afacere în parte noi stabilim problema principală. Iar, expertiza noastră constă în promovarea targhetată pe Facebook și Instagram. Construim strategii de marketing și pâlnii de vânzare personalizate pentru fiecare afacere și necesitate.

Am fondat Power Facebook Ads ca să aducem rezultatele dorite clienților

Am fondat Power Facebook Ads din dorința de creștere, din nevoia de auto-depășire. De fiecare dată când fac un pas în față, îmi demonstrez că nu există limite, iar pentru a ajunge la rezultatele dorite e nevoie de dorință și curaj. Dorința noastră este să ajutăm cât mai multe afaceri să creștem împreună, pentru că doar în echipă putem învinge orice frică, orice limită.

Ce ne face diferiți de alte agenții de marketing?

Suntem agenția care pune pasiune în tot ceea ce face și dorește colaborări pe termen lung, de aceea ne focusăm pe dorințele clienților noștri pentru a atinge excelența!

Pune pasiune în tot ce faci!

Promovează mereu oportunitățile care apar în viața ta!

Atinge excelența în orice domeniu!

Antreprenori/ branduri pe care le-am ajutat.

Dacă ai întrebări suntem aici să îți răspundem

Ne contactezi, programăm o ședință pentru a afla detalii despre problema afacerii tale și începem colaborarea pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Prețurile diferă de tipul afacerii și dorințele antreprenorilor.

Noi ne-am focusat doar pe promovarea de Facebook și Instagram ads pentru a aduce rezultatele dorite. Suntem experți în ceea ce facem și vă garantăm că nu vei regreta investiția făcută pentru creșterea afacerii tale!

Ne puteți contacta la adresa de email sau la numărul de telefon  în secțiunea ”Conctactează-ne”.

Fă primul pas către o colaborare de succes!

Contactează-ne acum completând formularul de pe pagina de contact și vom reveni cu un apel în maxim 24 ore.